Toornstra: 'Ik denk dat we minder ruimtes weggeven en minder kansen ook

Jens Toornstra was vandaag erg belangrijk voor Feyenoord in de tweede helft met een goal en een assist. De middenvelder was na afloop van de wedstrijd blij met de manier waarop Feyenoord de achterstand omboog in een voorsprong. 'Als je na een achterstand je jezelf zo snel naar een 1-3 voorsprong voetbalt, dan mag je tevreden zijn denk ik. In de eerste helft speelden we niet goed en lieten we hun door met name onnodig balverlies in de wedstrijd komen.’ Aldus Toornstra bij Foxsports. Onder Advocaat is Feyenoord nog altijd ongeslagen en volgens Toornstra heeft dat met name te maken met de manier waarop Feyenoord verdedigend staat. ‘Ik denk dat we minder ruimtes weggeven en minder kansen ook. Als ik de statistieken op internet moet geloven dan staan we verdedigend beter en van daaruit creëren we onze kansen. We spelen niet altijd even goed, maar vandaag wel denk ik en daar kunnen we even op voort borduren.’