'Iedere wissel die hij inbrengt is ook direct een verzwakking'

'Iedere wissel die hij inbrengt is ook direct een verzwakking'

Veronica Inside is hét kantinepraatprogramma van de maandagavond. In het programma wordt twee keer in de week het wel en wee van de eredivisieclubs besproken. Daarin kan Feyenoord natuurlijk niet ontbreken. Naast Wilfred Genee waren Wim Kieft, René van der Gijp en Johan Derksen aangeschoven om hun ongezouten mening te geven.


Feyenoord speelde een gelukkige wedstrijd tegen PEC Zwolle en won met 1-0. Van der Gijp had geen goed woord over voor de spits van Feyenoord: "Die Jørgensen die krijgt kansen, die schiet Wim (Kieft) er met twee verrotte knieën nog in." Derksen was bereid om terug te komen op zijn harde woorden over Nick Marsman, in zijn tijd bij FC Twente: "Hij heeft er bij FC Twente en Utrecht niks van gebakken. Ik vond het ontzettend leuk dat hij echt goed keepte bij Feyenoord."

Derksen ziet Advocaat zeer goed presteren met Feyenoord: "Het is een wonder dat 'de kleine generaal' zo veel punten heeft gepakt, want het is een ontzettend matig elftal." De heren zien dat Feyenoord een smalle selectie heeft: "Iedere wissel die hij inbrengt is ook direct een verzwakking, want er zit daar helemaal niets op de bank."

Lees meer over:

Discussieer mee! 71 reacties

Gast2179511146

Je plaatst een bericht als Gast2179511146