Mossou ziet dilemma: 'Durf, of wil je investeren op dit moment'

Mossou ziet dilemma: 'Durf, of wil je investeren op dit moment'

Voetbalpraat van Fox Sports is de podcast van sportkanaal die ook als programma wordt uitgezonden. De commentatoren Vincent Schildkamp en Leo Driessen waren naast journalist Sjoerd Mossou en analist Kenneth Perez aangeschoven om over de opmerkelijke gebeurtenissen in de Eredivisie te praten. Evenals vorig seizoen liet Feyenoord in een hele korte tijd twee gezichten zien. Waar het spel tegen de Georgische Dinamo Tbilisi bij vlagen uitstekend was, kan de teamprestatie een aantal dagen later tegen SC Heerenveen gerust pover worden genoemd.


"Als het zo onrustig is dan ga je dat op veld terugzien", vertelt Mossou. "Als je naar iedere positie kijkt hebben ze het nu wel redelijk bezet op het centrale verdedigingsduo na", sluit de journalist af met een positieve noot.

"Ze kunnen een goed middenveld op de been brengen met Tapia, Kökcü, Fer en Toornstra”, vindt Perez. Wél voorziet hij problemen voor Feyenoord: "Spelers als Toornstra, die nu geblesseerd raken in de voorbereiding, die gaan daar het hele seizoen last van ondervinden".

"Durf, of wil je investeren op dit moment, daarom is Jan de Jong ook opgestapt, die wilde geleidelijk te werk gaan. Maar in de directie willen ze het gat wel verkleinen met Ajax en PSV", verklaart Mossou de tweespalk waarop Feyenoord zich op dit moment bevindt.

Lees meer over:

Discussieer mee! 69 reacties

Gast5558907469

Je plaatst een bericht als Gast5558907469