'Het is niet zo dat ze zomaar boven Utrecht of AZ eindigen'

'Het is niet zo dat ze zomaar boven Utrecht of AZ eindigen'

Het is weer maandagvond, de heren van Veronica Inside hebben daarom hun stembanden weer ingesmeerd om het gepasseerde voetbalweekend te bespreken. Vaste gast Hans Kraaij jr. was bij Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen aangeschoven om het één en ander toe te lichten.


“Ik heb bij Feyenoord een beetje het idee dat er heel veel druk op die donderdag stond en dan toch te veel spelers die dat dan niet twee keer op kunnen brengen twee keer in de week”, aldus René van der Gijp over het grote verschil tussen de wedstrijd tegen Tbilisi en Heerenveen. “Ik snap heus wel dat hij zich heel veel zorgen maakt, want het is niet zo dat ze zomaar boven Utrecht of AZ eindigen”, zegt Hans Kraaij jr.

Derksen heeft een beetje medelijden met de trainer van Feyenoord: “Jaap is daar ingestapt, die heeft dat overhaast gedaan, maar hij ziet nu dat hij middelmatig materiaal heeft.” Derksen gaat verder: “Ik begrijp best dat hij een beetje opgefokt is, want hij staat van alle kanten onder druk.” Hans Kraaij jr. vermeldt nog iets opmerkelijks van afgelopen zondag: “Kenneth Vermeer heeft in de kleedkamer iedereen helemaal verrot gescholden, dat is een rustige jongen.” De kritische ex-journalist had overigens ook geen goed woord voor de warmloopshirts van Feyenoord: "Hoe kan je nou je spelers voor lul laten staan in zulke koeienshirts."

Lees meer over:

Discussieer mee! 54 reacties

Gast8958439370

Je plaatst een bericht als Gast8958439370