Kraaij jr. komt met opmerkelijke uitspraak: 'Dit is dé transfer van deze zomer'

Kraaij jr. komt met opmerkelijke uitspraak: 'Dit is dé transfer van deze zomer'

23 reacties 23
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord wist veel van de basisspelers van het afgelopen seizoen binnenboord te houden. Toch kwamen er ook weer veel nieuwe gezichten in de Kuip. De concurrentie is flink toegenomen in Rotterdam-Zuid. Toch is volgens Hans Kraaij jr bij de transferdeadlineshow, uitgezonden op ESPN de belangrijkste transfer niet Ueda, Ivanusec of Stengs.

Volgens 'Hansie Hansie' is het aanblijven van Dávid Hancko de belangrijkste 'transfer'voor het elftal van Arne Slot: "Dit is dé transfer van deze zomer." De voormalig amateurtrainer komt superlatieven te kort voor Hancko: "Al die rijke clubs hebben echt zitten slapen. Hoe dom ben je dat je hem, als West Ham, Brighton, Arsenal of Fulham niet benaderd voor 40 of 50 miljoen."

Robert Maaskant is ook gecharmeerd van de verdediger en weet ook wel hoe het komt dat de Rotterdammers veel sterkhouders binnenboord wisten te houden: "Het allerbeste wat Feyenoord is overkomen is dat ze redelijk vroeg zijn uitgeschakeld in de Europa League, want dan zijn dat soort spelers gewoon weg. Voor Feyenoord is dat(Hancko red.) een fantastische speler." Christian Willaert denkt dat de Rotterdammers de beste transferwindow achter de rug hebben: "Wat dat betreft is Feyenoord toch wel de winnaar van deze window, dat dat soort spelers zijn gebleven Gimenez en Hancko."

Lees ook