Larsson: 'Dat is zeker iets waar ik aan moet werken'

Larsson: 'Dat is zeker iets waar ik aan moet werken'

Feyenoord speelt vooral wisselvallig en dat moet eruit volgens Sam Larsson. De linksbuiten zit nog in de opbouwende fase na zijn blessure en leek vandaag niet in zijn beste doen.


De 1-1 is was geen resultaat waar Feyenoord op hoopte. "Nee zeker niet, wij hebben betere resultaten nodig'', aldus Larsson tegen RTV Rijnmond. ''Vandaag geven we niet veel weg, maar we creëren ook niet genoeg kansen en dat moet beter." Larsson denkt dat hij wel weet waar het aan ligt. "Ik denk een beetje moe van donderdag. Ik persoonlijk zit in een opbouwende fase vanuit een blessure."

De wisselvalligheid bij Larsson moet eruit, maar ondanks zijn vermoeidheid wil hij spelen. "Ik wil gewoon starten, dit is volgens mij mijn derde wedstrijd. Wij hebben nu weer een drukke periode als wij donderdag die wedstrijd." Over zijn eigen wisselvalligheid zegt hij. "Het is zeker een punt. Waar ik aan moet werken." Hoe? "Elke wedstrijd doelpunten maken."

Larsson is niet tevreden met de 1-1. "Zeker niet, het is natuurlijk een goed afstandsschot. Ik weet niet of we druk moeten geven. We geven niet veel weg, dat is een stap vooruit. Maar toch hebben we maar één punt."

Larsson werd tijdens de wedstrijd uitgefloten door enkele supporters. "Het is normaal denk ik, je hebt altijd individuen op de tribune. Maar ik zie ook veel bekende gezichten op de tribune dat is goed om te zien. Ik heb veel goed contact met mensen van de club."

Lees meer over:

Discussieer mee! 185 reacties

Gast4826424108

Je plaatst een bericht als Gast4826424108