Karsdorp: 'Hopelijk kan ik zondag al 90 minuten maken'

Karsdorp: 'Hopelijk kan ik zondag al 90 minuten maken'

Rick Karsdorp is terug bij Feyenoord. De verdediger maakte de keuze voor Feyenoord terwijl hij veel meer opties had. Hij wil 10 à 11 maanden knallen.


Karsdorp hield een dubbel gevoel over aan de wedstrijd. "Je speelt hier 1-1 maar voor mij als persoon is het fantastisch dat ik terug ben waar ik wil zijn", aldus Karsdorp bij FOX Sports. Hij is vooral blij. "Je hebt twee jaar weinig gevoetbald, je weet dat je vertrouwen mist. Dan hoor je dat je verhuurd mag worden, dan komt Feyenoord voorbij en als er iemand vertrouwen heeft bij een club ben ik dat wel. Daarmee was de keuze voor mij snel gemaakt."

Karsdorp was snel duidelijk in de keuze die hij wilde maken. "Eigenlijk was ik heel snel overtuigd van Feyenoord. Je hebt wat keuzes, maar ik was heel snel duidelijk richting mijn managers, zeg alles maar af ik wil naar Feyenoord." De pijp leek op een gegeven moment wel leeg. "Ik heb maar een keer met het team getraind, ik heb niet veel met de jongens getraind. Ik moet gewoon fit worden, dan hoop ik zondag er wel 90 minuten te staan. "

Feyenoord heeft met Karsdorp, Fer en Narsingh drie spelers die in potentie toppers zijn, maar allemaal weinig gespeeld hebben. "Dat is heel lastig, iedereen weet dat we kwaliteiten hebben. Het moet gewoon snel gebeuren dat we alle drie snel fit zijn. Wie weet kan ik zondag al 90 minuten spelen en de andere twee ook wel."

Karsdorp is blij terug te zijn en wil met zijn ervaring Feyenoord verder helpen. "Ik heb veel geleerd in Italië. Ik ben verdedigend beter geworden in Italië, dat zag je vandaag ook wel in de wedstrijd."

Lees meer over:

Discussieer mee! 27 reacties

Gast9966831066

Je plaatst een bericht als Gast9966831066