Jansen wil niet liegen: 'De namen van Groenendijk en Larsson gevallen in De Kuip'

Jansen wil niet liegen: 'De namen van Groenendijk en Larsson gevallen in De Kuip'

Het lijkt erop dat Feyenoord in Dirk Kuyt de nieuwe trainer ziet vanaf het seizoen 2021 - 2022. De voormalig spits en middenvelder van de club lijkt zijn zegen al te hebben uitgesproken, maar doordat waarschijnlijk iemand zijn mond voorbij heeft gepraat ligt het nu al op straat. Dick Advocaat zal er minder blij mee zijn, hij hoopt de rust die hij heeft gecreëerd niet wordt verstoord door het circus Kuyt.


Zaakwaarnemer van Dirk Kuyt Rob Jansen wil er dan ook niet over liegen dat er contact is geweest hierover tussen Feyenoord en Kuyt. Ook over zijn assistenten is al wat bekend. "John de Wolf heeft recent bijgetekend en hij heeft dus een doorlopend contract. En de namen van Fons Groenendijk en Henrik Larsson zijn inderdaad ook gevallen in de Kuip", aldus Jansen in het Algemeen Dagblad.

Jansen wil niet zeggen dat alles in kannen en kruiken is. De zaakwaarnemer van Kuyt is ook zaakwaarnemer van Fons Groenendijk en Henrik Larsson. "Ik vind dan ook weinig mis met deze staf'', zegt hij met een knipoog. "Ja, ik begeleid die jongens, op De Wolf na. Maar ik doe toch ook de zaken voor Dick Advocaat en Cor Pot? Dat plan heeft bij Feyenoord bijzonder goed uitgepakt, maar dan hoor ik niemand zeggen dat ik ze begeleid. Mensen zouden puur moeten kijken naar de kwaliteit en niet naar wie hun zaakwaarnemer is, denk ik.''

Lees meer over:

Discussieer mee! 88 reacties

Gast4571206635

Je plaatst een bericht als Gast4571206635