UPDATE | 'Larsson weet niets van plannen Feyenoord'

UPDATE | 'Larsson weet niets van plannen Feyenoord'

Het voetbal ligt inmiddels al bijna 3 maanden stil. Toch weerhoudt dat de mannen van Veronica Inside er niet van om een uur te vullen met voetbalpraat. Derksen, Van der Gijp en Driessen waren bij Wilfred Genee aangeschoven. Special guest op de maandag was Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam. De journalist had zelfs een nieuwtje met betrekking tot de Feyenoord-staf.


Valentijn Driessen wist dat assistent Bakkati goed in de groep lag: "Bakkati werd op handen gedragen in Rotterdam en Advocaat wilde hem er erg graag bij houden. Hij had in zijn contract staan dat hij met Jaap Stam mee kan." Dat Bakkati toch is vertrokken ligt volgens Valentijn Driessen aan het toekomstbeeld dat Feyenoord schetste. Bakkati moest na dit seizoen vertrekken, omdat de nieuwe trainer een eigen staf mee neemt. Driessen zegt daar over: "Dirk Kuyt moet trainer worden vanaf volgend seizoen en hij neemt een andere assistent mee, Alfons Groenendijk." De derde assistent moet Feyenoorder Henke Larsson worden, ook John de Wolf die assistent is onder Dick Advocaat, mag blijven.

Update 26-05-2019:
Het Zweedse Aftonbladet heeft één van de hoofdpersonen van de kwestie rondom de trainersstaf 21/22 geïnformeerd over de interesse van Feyenoord. Henrik Larsson, die één van de assistenten van Kuyt moet worden zegt zelf niets te weten van de plannen van de Rotterdammers. "Geen idee eigenlijk. Maar als dat zo zou zijn, zou ik het natuurlijk heel interessant vinden. Ik weet nog van niks, dus we zullen zien wat de toekomst brengt", aldus de voormalig publiekslieveling.

FR-Fans.nl mini poll

Goede trainersstaf?

2001 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 178 reacties

Gast1941747083

Je plaatst een bericht als Gast1941747083