'Ik schrok me helemaal wild van Larsson'

'Ik schrok me helemaal wild van Larsson'

Elke week wordt de NOS Voetbalpodcast opgenomen, onder leiding van Arno Vermeulen zijn Jan Roelfs, Andy Houtkamp en Jeroen Grueter aangeschoven om de eredivisie te bespreken. Feyenoord speelde in een teleurstellende wedstrijd met 2-2 gelijk tegen stadsgenoot Sparta. Jeroen Grueter mocht de wedstrijd verslaan en vroeg zich af: “Is dit wel eredivisie? Met name de verdediging.” Vermeulen vraagt zich dan ook af: “Zou Stam geschrokken zijn van het niveau van Feyenoord?”


De heren zijn het eens over het niveau van Vente, dat niet toereikend is voor de Eredivisie: “Niemand heeft ook maar iets kunnen ontdekken waardoor je zou denken hij wordt in de toekomst de spits van Feyenoord”, aldus Vermeulen. “De organisatie gaat gebukt onder de bestuurlijke chaos die is ontstaan na het vertrek van Jan de Jong”, meent Jan Roelfs. Die verder ook stelt dat wanneer de bestuurlijke chaos opgelost is Feyenoord weer een aanval op de top kan uitvoeren.

Vermeulen is van mening dat Berghuis in de punt van de aanval moet gaan spelen. Jeroen Grueter sloot zich daar bij aan en was niet onder de indruk van Larsson: “Hij maakt die 2-2, maar ik schrok me helemaal wild van Larsson, die deed werkelijk niets goed in de 30 minuten dat hij mee deed. Sinisterra deed het daarentegen wel heel aardig” De verdediging zag er de gehele voorbereiding niet goed uit en ook tegen Sparta stonden Botteghin en Van der Heijden vaak te schutteren. “Hoe kan je nou in het centrum van de verdediging niet versterken en dan wachten op dit soort brokken, want die kun je voorspellen”, sluit Vermeulen af.

FR-Fans.nl mini poll

Wie is de betere linksbuiten?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 168 reacties

Gast3650653608

Je plaatst een bericht als Gast3650653608