Perez met kritiek op transferbeleid: 'Dat is echt heel veel geld'

Perez met kritiek op transferbeleid: 'Dat is echt heel veel geld'

12 reacties 12
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

PSV heeft met tien punten afstand een voorschot genomen op de landstitel in Nederland. Naaste belager Feyenoord kon in de eigen Kuip de Eindhovense voetbalmachine niet aan het wankelen brengen. Een doelpunt van Santiago Gimenez bracht kortstondig de spanning terug in de wedstrijd maar echt aanspraak op een resultaat maakte Feyenoord niet, net als vier dagen eerder tegen Atletico Madrid kreeg het een zware domper te verwerken in eigen stadion.

In het programma Voetbalpraat uitgezonden op ESPN zijn Arno Vermeulen, Kenneth Perez en Maarten Wijffels aangeschoven bij Wouter Bouwman om de voorbije voetbalweek de bespreken. Maarten Wijffels, journalist van het Algemeen Dagblad probeert het verschil tussen PSV en Feyenoord te duiden: "Nu zie je bij Feyenoord, die hebben er alles aan gedaan om Geertruida te behouden. Terwijl zo'n jongen er misschien wel aan toe is. Laat zo'n jongen gaan en ga investeren in de toekomst. PSV laat bijvoorbeeld een Madueke wel gaan en ik denk dat Feyenood die stap nog moet maken."

Volgens Kenneth Perez heeft Feyenoord een onverantwoord risico genomen met het vasthouden aan de hoge transfersom voor Geertruida, waardoor de transfer uiteindelijk is afgeketst. "Als een speler de wind mee heeft en hij is in bloedvorm en er komt zo'n bedrag op tafel. Kun je wel als Nederlandse club hard to get spelen. Geertruida voor 30 miljoen euro. Dat is echt heel veel geld."

Lees ook