Feyenoord terug naar de basis: 'Keihard werken, mouwen opstropen'

Feyenoord terug naar de basis: 'Keihard werken, mouwen opstropen'

Feyenoord gaat het nieuwe seizoen in met de opdracht, Europees voetbal halen en de derde plaats veroveren. De Rotterdammers gaan dat doen met een nieuwe trainer Jaap Stam. Feyenoord leverde behoorlijk wat kwaliteit in met het stoppen van Robin van Persie en het vertrek van Tonny Vilhena.


Stam weet wel wat er moet gebeuren om voorop te gaan lopen in de Eredivisie, de mouwen moeten opgestroopt worden. Stam gaat met Feyenoord terug naar de basis, zo schrijft NOS op haar website. Keihard werken is het devies en dat begint in de voorbereiding met melden om 8:15 uur op de club met lange en zware trainingsdagen. Spelers strompelen na afloop de trappen op.

Feyenoord heeft ook geen grote portemonnee om spelers aan te trekken. Daarom gaat Stam met Troost op zoek naar bruikbare spelers die transfervrij zijn of tegen een laag bedrag mogen vertrekken. Met Luciano Narsingh en Liam Kelly werden al twee transfervrije spelers aangetrokken die het niveau moeten optillen. Met mogelijk Leroy Fer die nog aansluit lijkt Feyenoord het vooral te moeten hebben van spelers die hun carrière een nieuw leven in willen blazen. Naast transfervrije spelers wil Feyenoord vooral genieten van de eigen jeugd. Zij moeten de levensader van de club werkend houden.

Feyenoord volgens de NOS nog een behoorlijk elftal opstellen zolang iedereen fit blijft. Als Feyenoord ook nog spelers die een smetje hebben opgelopen na een matig seizoen aan de praat kan krijgen dan kan Feyenoord gewoon spelen voor de derde plaats. Maar met Narsingh en Kelly komen er geen spelers die overlopen van gespeelde wedstrijden afgelopen seizoen.

Lees meer over:

Discussieer mee! 102 reacties

Gast5451182403

Je plaatst een bericht als Gast5451182403