Derksen: 'Narsingh is een B-ster waar Feyenoord niet sterker van wordt'

Derksen: 'Narsingh is een B-ster waar Feyenoord niet sterker van wordt'

Op het YouTubekanaal van Veronica Inside laat Johan Derksen zijn mening weer eens horen. Na de zomerstop is de analist en oud-voetballer niet minder uitgesproken. Sterker: hij heeft medelijden met Jaap Stam.


'Ajax gaat het alleen uitmaken. Van Feyenoord verwacht ik niets, omdat ze geen geld hebben om spelers te halen waar ze sterker van worden. Dan krijg je dus jeugdspelers en dat is hartstikke positief. Dat deden ze jaren geleden ook, omdat ze goed genoeg blijken, maar kampioen worden doe je er niet mee. Ze worden wél veel meer waard, dus de ontwikkeling is niet slecht'.

Maar voor Jaap Stam is het minder goed, denkt Derksen: 'Ik heb medelijden met Stam. Hij deed het goed bij PEC Zwolle. Maar Feyenoord moet hem dit eigenlijk niet aandoen. Jaap dacht bij Feyenoord: 'de naam, de Kuip, de achterban en een grote naam', maar bij PEC mocht hij nog eens verliezen, maar bij Feyenoord niet. Hij zal vast eerst met begrip worden bekeken, maar richting de Kerst wordt ie wel afgebekt. Ook Luciano Narsingh zal daarbij niet helpen, Derksen bestempelt de vleugelflitser als 'B-ster, waar de club niet sterker van wordt'.

Lees meer over:

Discussieer mee! 123 reacties

Gast4470521826

Je plaatst een bericht als Gast4470521826