Reeds vijf potentiële technisch directeuren zegden Feyenoord af

Reeds vijf potentiële technisch directeuren zegden Feyenoord af

Feyenoord heeft na het vertrek van Martin van Geel nog steeds geen nieuwe technisch directeur aangesteld. De Rotterdammers die eigenlijk een hot seat beschikbaar hebben zien de ene na de andere kandidaat afzeggen.


Gisteren bij VTBL kwam naar buiten dat Jaap Stam niet op de hoogte was van een vertrek van de td tot een half uur voor dat hij daadwerkelijk vertrok. De Telegraaf gaat vanochtend uitgebreid in op de vacante positie bij Feyenoord. Maar liefst vijf mogelijke kandidaten hebben volgens het dagblad al afgezegd. Max Huiberts, Ferry de Haan, Joris Mathijssen, Nico-Jan Hoogma en Ernest Steward hebben bedankt voor de rol.

De Telegraaf ziet een interne machtsstrijd als het grootste probleem. Jan de Jong zou nooit afscheid hebben willen nemen van Martin van Geel, de Vrienden van Feyenoord zagen een langer verblijf juist niet zitten. Waar Feyenoord geen geld heeft om te investeren denkt de Telegraaf dat de Vrienden van Feyenoord best bereid zijn de knip te trekken voor de nieuwe td om zo Stam ook een goede start te kunnen geven.

Lees ook

Stam half uur voor vertrek Van Geel op de hoogte gebracht: 'Daar schrok ik van'

Jaap Stam was compleet verrast door het vertrek van technisch directeur Martin van Geel bij Feyenoord. Dat zegt de nieuwe trainer van de Rotterdammers in gesprek met VTBL. Stam werd heel kort voor het vertrek...

Discussieer mee! 108 reacties

Gast8523475907

Je plaatst een bericht als Gast8523475907