Feyenoord O16 slaat aanval concurrent om titel af

Feyenoord Onder 16 speelt komende zaterdag op Varkenoord om het kampioenschap. De ploeg van trainer Dennis te Braak sloeg dinsdagavond een aanval van concurrent AZ af (2-1) en treft in het weekend nummer twee Vitesse. Onder 14 speelde gelijk tegen de leeftijdsgenoten van Ajax. Onder 16 slaat aanval van titelconcurrent af Koploper Feyenoord Onder 16 heeft een aanval van achtervolger AZ afgeslagen. Op Varkenoord won de ploeg van Dennis te Braak met 2-1 door een winnende goal in de blessuretijd. Onder 16 speelde te slordig om het eerder af te maken. In de eerste helft hadden de Rotterdammers de controle over de wedstrijd, maar de kansrijke situaties werden niet goed uitgespeeld. Na rust kwam Feyenoord op 1-0 door een rake vrije trap van Shiloh ’t Zand. Toen AZ met tien man kwam te staan door een tweede gele kaart, leek er niets meer aan de hand, tot de organisatie verdween bij Feyenoord en het zelfs 1-1 werd, nadat de bal uit een corner in de voeten van een tegenstander werd gekopt. De thuisploeg herpakte zich, waarna Milan Hokke in de slotminuut rustig bleef en de verdiende winnende binnen schoot. Zaterdag speelt Onder 16 de kampioenswedstrijd tegen nummer twee Vitesse, dat met nog drie duels te gaan een achterstand van vijf punten heeft. Feyenoord Onder 16 – AZ Onder 16 2-1 Scoreverloop: 56’ 1-0 ’t Zand 69’ 1-1 80’ 2-1 Hokke Opstelling Feyenoord Onder 16: Pak, Van Veldhoven, Zouan, Baars, Van der Veldt, Hartjes, ’t Zand (80’ Bogarde), Valk, El Moussaoui, Hokke, Ben-David dos Santos (70’ Van Houwelingen).