Hattrickheld Van der Sluijs bezorgt Feyenoord Onder 21 de derde overwinning op rij

20 reacties 20
Bron: FR-Fans.nl

Feyenoord Onder 21 heeft het derde duel in de Divisie 1 Voorjaarcompetitie overtuigend gewonnen waar een heldenrol voor Joep van der Sluijs was. De ploeg van Melvin Boel won met 1-5 op bezoek bij SC Cambuur Onder 21 en behouden hierdoor de perfecte score in de competitie met negen punten uit drie wedstrijden.

De wedstrijd begon niet lekker voor de Rotterdammers doordat de thuisploeg al binnen vier minuten op voorsprong kwam. Echter kwam twee minuten na de 1-0 alweer de gelijkmaker van de voet van Joep van der Sluijs die ook de 1-2 op zijn rekening nam. Het derde doelpunt werd gemaakt door Mike Kleijn die de bal op aangeven kreeg van Delano van der Heijden. Linksback Candelaria tekende in de 45e minuut voor de 1-4 waar een paar tellen later Joep van der Sluijs zijn hattrick maakte en de eindstad op 1-5 bepaalde. Door de vele goals van vandaag is Feyenoord Onder 21 koploper aangezien het doelsaldo van de Rotterdammers hoger uitvalt.

FR-Fans brengt liveverslag van de wedstrijd. De wedstrijd is niet live te zien.