Opmerkelijke situatie bij Feyenoord: 'De nieuwe technisch directeur zal dit moeten accepteren'

Opmerkelijke situatie bij Feyenoord: 'De nieuwe technisch directeur zal dit moeten accepteren'

Algemeen directeur Jan de Jong vindt het jammer dat Martin van Geel aan het einde van het seizoen zal stoppen als technisch directeur van Feyenoord. De Jong vindt dat Van Geel weinig anders meer kon dan stoppen, na de kritiek die de technisch directeur de laatste tijd kreeg. "Martin vond dat hij niet meer het beste voor Feyenoord kon doen en ik vond dat het iets deed met zijn welzijn", aldus De Jong tegen RTV Rijnmond.


Jaap Stam begint op 1 juli als hoofdtrainer van Feyenoord, de dag dat Van Geel vertrekt. "De nieuwe technisch directeur zal dit moeten accepteren. Uiteindelijk zal de directie de nieuwe TD aanstellen en dat zullen we doen met mensen die meer of nog meer verstand van voetbal heeft dan wij. Waar wij op letten? Integriteit en betrouwbaar vind ik heel belangrijk als je betrokken bent met de in- en verkoop van spelers."

Ook rondom De Jong klinkt er kritiek. "Het is een soort treintje. Eerst Gio, dan Martin en nu ik. Sinds mijn aanstelling zijn er al zeven andere directeuren bij clubs vertrokken. Ik stel met alles het belang van Feyenoord voorop. Ik ben geen jobhopper en geef ook niet op."

Lees meer over:

Discussieer mee! 77 reacties

Gast5650125930

Je plaatst een bericht als Gast5650125930