'Héél waardevolle selectie. Nog bod van twaalf miljoen euro op St. Juste afgewezen'

'Héél waardevolle selectie. Nog bod van twaalf miljoen euro op St. Juste afgewezen'

Feyenoord doet het momenteel slecht, maar technisch directeur Martin van Geel wil niet te snel conclusies trekken. Het kan over een aantal maanden totaal anders zijn, concludeert Martin van Geel. De anderen aan de Tafel van Kees reageren verbaasd en vinnig op de 'goednieuwsshow' van Van Geel. Van Geel reageert als door een adder gebeten: 'Het is en blijft voetbal Kees'


‘We hebben dit jaar een teleurstellend seizoen. Johan Cruijffschaal ging nog goed, Trencin was dramatisch en in de competitie te veel pieken en dalen. Met name de uitduels, de derde plaats had op dit moment al veel steviger in onze handen moeten zijn’.

Hans Kraay jr. ziet ook wel goede zaken als het om Van Geel gaat. Maar: ‘Je hebt nu een voorspelbare, middelmatige ploeg zonder veel transferwaarde. Het zijn eenheidsworsten’. Van Geel is daar mordicus mee oneens en reageert op luide toon. ‘Jeremiah St. Juste, Steven Berghuis, Sam Larsson, Tonny Vilhena, Nicolai Jørgensen, allemaal spelers met waarde. We hebben een bod van twaalf miljoen euro laten lopen op St. Juste. Hij ligt enorm in de markt. En de andere spelers zijn allemaal international. In deze opportunistische wereld kan hun waarde zo weer anders zijn’.

FR-Fans.nl mini poll

Twaalf miljoen euro voor St. Juste

1 stemmen

Discussieer mee! 155 reacties

Gast8214994130

Je plaatst een bericht als Gast8214994130