'Vilhena, ja die denkt dat ie handelingssnelheid heeft omdat ie hard kan lopen'

'Vilhena, ja die denkt dat ie handelingssnelheid heeft omdat ie hard kan lopen'

Aan tafel bij Veronica Inside komt zoals altijd de ongezouten mening van Johan Derksen voorbij. Óók Derksen heeft de wedstrijd tussen Vitesse en Feyenoord gekeken en was verrassend positief over Orkun Kökçü. Van Der Gijp haakt daar op in: “Die Turkse jongen versnelt het spel echt. Dan heb je verder Clasie, Toornstra en Vilhena die het spel juist vertragen, maar bij hem gaat alles sneller.”


Derksen constateert dat Kökçü iets anders doet dan de andere middenvelders: “Clasie neemt de bal drie keer aan, Vilhena gaat lopen, deze speelt hem in een keer verder. Vilhena, ja die denkt dat ie handelingssnelheid heeft omdat ie hard kan lopen.” René van der Gijp zag Feyenoord een zeer goede eerste helft spelen tegen Vitesse en dat had ook een reden, Orkun Kökçü: “Die zou ik er in laten staan, ze hadden echt met 2,3-0 voor moeten staan, dat kwam echt door die jongen.”

Over de toekomst van Jordy Clasie bij Feyenoord zijn de heren gezien zijn spel nogal gematigd: “Als ze niet met Clasie door gaan, zou ik Vilhena op zijn plek laten zetten. Clasie voegt ook weinig toe, doet heel interessant, maar heeft alleen tegen PSV goed gespeeld”, aldus Johan Derksen.

Lees meer over:

Discussieer mee! 9 reacties

Gast4925958090

Je plaatst een bericht als Gast4925958090