'Er moet toch iemand gaan trainen, denk ik'

'Er moet toch iemand gaan trainen, denk ik'

In gesprek met Recht uit Rotterdam geeft Willem van Hanegem regelmatig zijn mening, ook over zaken bij Feyenoord. De legendarische middenvelder van weleer wordt dan ook gevraagd wat hij vindt van de aanstelling van Jaap Stam als trainer. De middenvelder is nog niet heel erg bekend met de coach Stam en reageert lacherig: “Er moet toch iemand gaan trainen, denk ik.”


De aanstelling van Jaap Stam is volgens Van Hanegem gerust opportunistisch te noemen: “Stam die kon eerst nergens een baan vinden, toen kwam die op een gegeven moment in Engeland uit. Daar heeft ie het dan 1 seizoen goed gedaan en miste die net de premier league, toen ging het wat minder en toen halen ze hem naar Zwolle. Daar wint ie de eerste drie wedstrijden en is het geweldig.”

‘De Kromme’ ziet de toekomst van Feyenoord zeer somber in en ziet eigenlijk geen aanknopingspunten voor volgend seizoen: “Eigenlijk niet, maar ik heb het ook wel vaak mis.” Wat de oud-speler van Feyenoord dan ook zorgen baart zijn de tribunes in De Kuip: “Kijk maar al die jaren ervoor tegen wie ze ook speelden, het zat gewoon bomvol en nu zie je toch overal dat die tv-stations het proberen te verdoezelen, we nemen de tweede ring niet dan kun je ook niet zien dat er niet zo veel mensen zitten.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 7 reacties

Gast7762204222

Je plaatst een bericht als Gast7762204222