'Tegen Emmen ja, ik heb hem vorige week tegen Ajax niet gezien hoor'

'Tegen Emmen ja, ik heb hem vorige week tegen Ajax niet gezien hoor'

Bij Veronica Inside zijn ze er over uit, Feyenoord gaat de derde plaats verspelen aan AZ. In de strijd om de derde plek ziet bijvoorbeeld René van der Gijp de club uit Alkmaar de Rotterdammers nog voorbij streven. “Ik zou m’n geld inzetten op AZ, de vorm waar ze in verkeren het voetbal dat ze spelen, tegen Willem II was het wel verschrikkelijk slecht, maar da tis een incident.”


Johan Derksen haalt daarbij het belabberde begin tegen FC Emmen aan: “Die hadden na een half uur al met 2-0 achter kunnen staan, het is dat die jongen die bal zo slecht aanneemt.” Ook het slechte samenspel van Robin van Persie en Nicolai Jørgensen was opvallend: “Die twee kunnen ook niet samen, die Van Persie en Jørgensen, dat werkt gewoon niet met die twee, Van Persie en Berghuis dat werkt wel”, aldus Valentijn Driessen.

Johan Derksen is het overigens niet eens met de roep om Van Persie nog een jaar door te laten voetballen ondanks zijn goeie wedstrijd: “Tegen Emmen ja, ik heb hem vorige week tegen Ajax niet gezien hoor, toen verloren ze gewoon met 3-0.” "Het is een voetballer die op z'n laatste benen loopt, ik zie zelfs dat ie terug zou moeten in Oranje, hou toch op", besluit Derksen zijn relaas.

Discussieer mee! 26 reacties

Gast9613106097

Je plaatst een bericht als Gast9613106097