Toornstra uitgesproken over spreekkoren: 'Het is wat kort door de bocht'

Toornstra uitgesproken over spreekkoren: 'Het is wat kort door de bocht'

Feyenoord lijkt door het verliezen van Ajax in de halve finale van de TOTO KNVB Beker geen zicht meer te hebben op prijzen. PSV en Ajax staan in de competitie te ver achter op de Rotterdammers om nog een kans te maken op de titel.


"We mogen niet denken dat het seizoen voorbij is, want dan gebeurt hetzelfde als vier jaar geleden", vertelt Jens Toornstra tegen NUsport. Toen zakte Feyenoord ver weg in de laatste wedstrijden van het seizoen. "In de laatste vijf Eredivisie-wedstrijden wonnen we niet één keer, kwamen we in de play-offs terecht en haalden we niet eens Europees voetbal. Dat mag nu niet gebeuren."

In de tweede helft in de bekerwedstrijd tegen Ajax kwamen er spreekkoren die opriepen dat technisch directeur Martin van Geel moet vertrekken bij Feyenoord. "Ik snap dat de supporters teleurgesteld zijn over het seizoen en ook over de wedstrijd tegen Ajax, maar het is te makkelijk om daar één persoon op aan te spreken. Het is wat kort door de bocht, maar ik begrijp ook wel weer hoe dat werkt in het voetbal", sluit Toornstra af.

Lees meer over:

Discussieer mee! 56 reacties

Gast2172628869

Je plaatst een bericht als Gast2172628869