Clasie: 'Heel spijtig en eigenlijk heel armoedig om te zien'

Clasie: 'Heel spijtig en eigenlijk heel armoedig om te zien'

Jordy Clasie viel gisteren in de wedstrijd tegen Excelsior net als vele andere Feyenoorders door de mand. De middenvelder gaf zichzelf de schuld van de 1-1 en zag dat het team vooral niet op kon brengen om veel energie in de wedstrijd te stoppen.


Clasie zoekt een oorzaak. “Natuurlijk praat je daar ook met elkaar over in aanloop naar zo’n wedstrijd”, zegt de vice-aanvoerder in De Telegraaf. “Hoe te verklaren is dat het toch gebeurt? Ik denk dat, sinds ik bij Feyenoord speel, het bijna altijd zo is. Ook dit jaar hebben we er weer super veel moeite mee, dat heb je vandaag gezien. Als wij goed zijn, in vorm, honderd procent geven, dan moeten wij dit soort wedstrijden winnen. Maar het blijkt een groot probleem voor ons.”

“Waarom we niet hetzelfde kunnen brengen als vorige week? Dat is een hele goede vraag en ik kan erop antwoorden, maar vind er maar eens echt een verklaring voor. Je gaat zo’n wedstrijd niet in met het idee op halve kracht te gaan voetballen. Maar op de één of andere manier lukt het niet in dit soort duels. Heel spijtig en eigenlijk heel armoedig om te zien”, concludeert Clasie, die Feyenoord vooral zichzelf pijn ziet doen.

Lees meer over:

Discussieer mee! 28 reacties

Gast7037977151

Je plaatst een bericht als Gast7037977151