'Vind je zes niet genoeg dan?'

'Vind je zes niet genoeg dan?'

Sinclair Bisschop van Radio Rijnmond vroeg Steven Berghuis na de wedstrijd Feyenoord Ajax om zijn reactie op een ongelofelijke middag. “Dit is wat je wil, dit is waar je naartoe wil, alles komt samen”, was zijn eerste reactie op de voetballes die de Rotterdammers aan de club uit Amsterdam gaven.


Dit was na het eerste kwartier geenszins de verwachting toen Feyenoord tegen een 0-1 achterstand aan keek. De buitenspeler reageerde als volgt op het apathische begin van Feyenoord: “je krijgt een klap natuurlijk met de vrije trap van Schöne dat heb je vaker meegemaakt.” “Je voelt het aan het stadion dat de mensen ongeduldig worden”

De 1-1 komt daarom op een ideaal moment volgens de buitenspeler. Berghuis wordt gevraagd op welk moment ze het gevoel kregen dat Feyenoord de wedstrijd niet meer uit handen zou geven. “De 1-1 was wat heel belangrijk voor het gevoel, dat we snel weer gelijk stonden na de 0-1.”

Vooral het goede spel van Feyenoord is onderwerp van gesprek en met name dat Feyenoord kans had op een nog ruimere overwinning waarop gekscherend Berghuis reageerde: “Vind je 6 niet genoeg dan?”

Lees meer over:

Discussieer mee! 19 reacties

Gast7790559593

Je plaatst een bericht als Gast7790559593