Haps: 'Ik ben blij voor hem'

Haps: 'Ik ben blij voor hem'

Ridgeciano Haps maakte woensdagavond in de halve finale van het bekertoernooi bij Feyenoord indruk tegen Willem II. Hij mocht starten als linkervleugelverdediger en was met twee assists betrokken bij twee van de drie doelpunten. "Het ging lekker. De combinaties verliepen soepel", aldus de linksback tegen RTV Rijnmond.


"We wisten dat Willem II zou inzakken, maar ik had niet gedacht dat ik zoveel ruimte zou krijgen", zegt Haps over de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen de Tilburgers. Vorig seizoen speelde hij met zijn vorige club AZ ook een bekerfinale, die hij verloor tegen Vitesse. "Het maakt de finale alleen maar mooier nu ik tegen mijn oude club mag spelen."

Volgens Haps is de spelersgroep van Feyenoord gemotiveerd genoeg voor het competitieduel tegen NAC Breda. "We moeten de competitie nog serieus nemen", realiseert Haps zich, die te maken heeft gekregen met Tyrell Malacia als concurrent. Al gunt hij de jonge verdediger deze ontwikkeling. "Het is leuk voor hem én ons. Malacia is een versterking voor de groep. Ik ben blij voor hem."

Discussieer mee! 6 reacties

Gast8847962826

Je plaatst een bericht als Gast8847962826