Feyenoord niet okselfris, wie is er wel fit?

Feyenoord niet okselfris, wie is er wel fit?

De selectie van Feyenoord was gisteren een dag vrij. Trainer Giovanni van Bronckhorst zag een dag eerder een flinke aanvaring tussen Sven van Beek en Steven Berghuis. De aanvaring wordt uitgelegd als een spelersgroep die erg scherp is, maar dit werkt niet altijd zo. Tijdens een trainingskamp in de winterstop gebeurde ongeveer hetzelfde tussen Tonny Vilhena en Miquel Nelom, na deze aanvaring verloor Feyenoord zeven wedstrijden op rij.


Tegen PSV zullen beide spelers gewoon van de partij zijn, zegt het Algemeen Dagblad. De vraag is echter hoe fit andere spelers van Feyenoord zijn. Vorige week speelde Feyenoord met een geïmproviseerde verdediging. En ook deze week trainden Ridgeciano Haps en Jeremiah St. Juste nog niet mee. Mede door die ontwikkeling mocht Tyrell Malacia niet met Feyenoord O19 aantreden tegen Chelsea in de Youth League.

Afgelopen woensdag waren Nicolai Jørgensen, Robin van Persie en Sofyan Amrabat al binnen toen het incident tussen Van Beek en Berghuis plaats vond. De drie spelers zijn niet okselfris, maar de kans is groot dat ze tegen PSV van de partij zijn. Tweede doelman Justin Bijlow lijkt de wedstrijd te moeten missen. Voor Sam Larsson komt de wedstrijd sowieso te vroeg. Bilal Başaçıkoğlu mist de wedstrijd door een schorsing.

Discussieer mee! 24 reacties

Gast2743314392

Je plaatst een bericht als Gast2743314392