'Of Zerrouki de juiste speler is vraag ik mij af'

'Of Zerrouki de juiste speler is vraag ik mij af'

61 reacties 61
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Brian Priske heeft aankomende zomer een kleine renovatie te doen bij Feyenoord. De Rotterdammers zagen Mats Wieffer vertrekken naar Brighton & Hove Albion. De middenvelder die onomstreden was onder Arne Slot moet vervangen worden. Zijn vervanger kan zijn Ramiz Zerrouki, Gjivai Zechiël, Chris-Kévin Nadje of een aankoop. 

In een uitgeschreven poll op FR-Fans.nl vroegen wij bezoekers wie de ideale opvolger zou zijn van Wieffer. 36% denkt dat, dat Zerrouki is, 33% hoopt op een aankoop, 27% denkt dat jeugdexponent Zechiël gaat doorbreken en slechts 3% verwacht dat Nadje vaste waarde wordt. 

Zerrouki

Gast698136335 denkt dat Zerrouki zijn plek gaat vinden. "Je hebt de op een na hoogste investering gedaan in Zerrouki dus we moeten gewoon zorgen dat deze investering ook rendement gaat opleveren. Dat doen we niet door hem nu op de bank te zetten en vergeet niet Zerrouki was altijd al een 6 en geen 8 waardoor hij tussen het wel en schip is geraakt", aldus de bezoeker die verwacht dat Zerrouki een waardig opvolger kan zijn. 

Bezoeker Feyenoordsupporter vraagt zich af of Zerrouki degene is die Priske gaat overtuigen. "Of Zerrouki de juiste speler is vraag ik mij af. Ik heb hem in de Grolsch Veste 4x zien spelen toen Feyenoord in hem geïnteresseerd was. Ik vraag mij echt af of hij het niveau van Feyenoord aan kan."

Zechiël

Over Zechiël was Priske zeer te spreken, ook bezoekers denken dat hij kansen gaat krijgen. Red Bull denkt dat Priske zijn vizier breed houdt. "Zomaar 't idee, dat de focus van Priske intern niet alleen op Zerrouki en Milambo is gericht als vervanger van Wieffer, maar ook op Zechiel en Nadje."

Lees ook