Feyenoord en Sligro vijf jaar langer met elkaar door

Feyenoord en Sligro vijf jaar langer met elkaar door

7 reacties 7
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord en Sligro zijn een nieuwe overeenkomst aangegaan voor vijf jaar. De groothandel voor food- en nonfood producten was al verbonden aan Feyenoord. Als Official Foodpartner heeft Sligro een contract getekend tot 1 uli 2029 en zal zodoende ook blijven leveren aan de Kuip, dat meldt de club op Feyenoord.nl

Sligro en Feyenoord zijn beiden erg tevreden met de verlenging. "Het is duidelijk dat we erg tevreden zijn over het partnership met Sligro. Anders verleng je niet voor een periode van vijf jaar," zegt Ruud van der Knaap, commercieel directeur van Feyenoord. "We zijn al bijna twintig jaar met elkaar verbonden. Sinds 2010 is die samenwerking in de vorm van een leverancierscontract gegoten, maar de samenwerking gaat veel verder dan een zakelijke klant-leveranciersrelatie. Dat we ook vrij letterlijk zij aan zij optrekken – Sligro heeft een vestiging tegenover De Kuip – geeft het partnership nog een extra tintje."

Ook bij Sligro zijn ze erg tevreden. "De jarenlange, nauwe samenwerking tussen Feyenoord en Sligro is in onze ogen een uitstekend voorbeeld van optimaal samenwerken en elkaar op het juiste moment ondersteunen. Dat raakt ook precies een van de kernwaarden van Sligro; elkaar helpen om samen verder te komen. Juist op dat vlak zitten we op exact dezelfde manier in de spreekwoordelijke wedstrijd. In goed overleg bepalen we de basis om uiteindelijk succesvol binnen de lijnen te blijven", aldus Marco van Bodegraven, nationaal accountmanager bij Sligro.

 

Lees meer over
Lees ook