Transfer

'Feyenoord kan binnenkort eerste Romeinse bod verwachten'

Calvin Stengs staat al een tijdje op de radar van S.S. Lazio Roma. Het Italiaanse medium Corriere Dello Sport meldt dat de Romeinen gecharmeerd zijn van de nummer tien van Feyenoord en binnenkort met een aanbieding richting Rotterdam komen.

Volgens het medium was er recent een meeting tussen de nummer zeven van de Serie A en Team Raiola, het spelersmakelaarsbedrijf die de belangen van Stengs behartigt. Na die ontmoeting zou S.S Lazio Roma zich beraden over de transfersom voor Stengs en is het idee dat in de komende dagen een eerste bod wordt gedaan voor middenvelder die afgelopen zomer overkwam van OGC Nice.

De 25-jarige Stengs kan op basis van statistieken terugkijken op een goed eerste seizoen bij Feyenoord. In 43 wedstrijden was Stengs goed voor acht doelpunten en achttien assists. Daarnaast wist Stengs met Feyenoord de TOTO KNVB Beker te winnen. Stengs vertegenwoordigt volgens Transfermarkt.nl een waarde van vijftien miljoen euro en staat tot en met medio 2027 onder contract bij de Rotterdammers. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten