'Priske ziet gewenste assistent nieuwe trainer Sparta Praag worden'

'Priske ziet gewenste assistent nieuwe trainer Sparta Praag worden'

Bron: Bold
Foto: Pro Shots

Brian Priske ziet één assistent wegvallen om mee te nemen naar Feyenoord. Zij huidige assistent-trainer Lars Friis wordt volgens het Deens BOLD naar voren geschoven om het hoofdtrainerschap over te nemen. Eerder werd al gespeculeerd dat Friis met Priske mee zou gaan naar Feyenoord. Priske lijkt zo goed als akkoord te zijn met de Rotterdammers om de nieuwe hoofdtrainer te worden.

Friis is volgens het medium enorm blij dat hij de kans krijgt om de volgende stap te nemen in zijn carrière. Hij zal daarom ook het aanbod om hoofdtrainer te worden naar alle waarschijnlijk accepteren. Het is alleen niet zeker hoelang de Deen hoofdtrainer van Sparta Praag zal zijn. Hij zou namelijk een contract aangeboden krijgen die op korte termijn kan worden opgezegd als het blijkt dat de functie geen succes is.

Naast Brian Priske en en Lars Friis bestond de technische staf van Sparta Praag ook uit de Denen Christian Clarup en Lukas Babalola. De wens van Priske is om Clarup wél naar Rotterdam mee te nemen. Nu zullen Feyenoord en Priske verder op zoek moeten gaan naar de opvulling van de staf.

Lees ook