Wijnaldum: 'Of ik had echt heel veel moeten inleveren en dat wilde ik op dat moment niet'

Wijnaldum: 'Of ik had echt heel veel moeten inleveren en dat wilde ik op dat moment niet'

57 reacties 57
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Oud-Feyenoorder Georginio Wijnaldum zit momenteel in de EK selectie van het Nederlands Elftal. De 33-jarige speler blikt in een groot interview met het Algemeen Dagblad terug op het moment dat hij liet weten dat hij graag terug wilde keren bij Feyenoord. Uiteindelijk koos hij voor een avontuur in Saoedi-Arabië.

Na zijn keuze was niet iedereen even blij. Wijnaldum geeft aan het nog steeds goed naar zijn zin te hebben in Saoedi-Arabië. De middenvelder gaat in op het moment dat er veel kritiek op hem kwam omdat hij zijn oude club Feyenoord links liet liggen. Volgens Wijnaldum kun je niet iedereen tevreden stellen tijdens een voetbalcarrière. 'Nogmaals, PSG vroeg 10 miljoen voor mij en ik zou heel veel salaris moeten inleveren, dus was de stap Feyenoord niet mogelijk', aldus Wijnaldum in een groot interview met het Algemeen Dagblad. 'Of ik had echt heel veel moeten inleveren en dat wilde ik op dat moment niet.'

Wijnaldum geeft aan dat de beleving rondom wedstrijd in Saoedi-Arabië anders is dan in de Premier League, maar dat de wedstrijd wel vaak op een behoorlijk niveau zijn.

Lees ook
Lees meer over
Lees ook