Guidetti terug in de Kuip? "Het is een droom"

Guidetti terug in de Kuip? "Het is een droom"

81 reacties 81
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

John Guidetti is voor veel Feyenoorders een grote held. De Zweed die slechts één seizoen op huurbasis in Rotterdam speelde, heeft zijn stempel wel achtergelaten met zijn manier van voetballen en het op sleeptouw nemen van het elftal ondanks zijn jonge leeftijd. 

Guidetti inmiddels 31 jaar oud, speelt nog bij AIK in Zweden en is op de weg terug van een zware blessure. Hij volgt Feyenoord en het Nederlands voetbal nog steeds, zo wist hij dinsdag al van het vertrek van Alex Kroes bij Ajax. "Heeft Ajax al een nieuwe directeur?", was zijn gevatte antwoord richting een journalist van het Algemeen Dagblad.

Guidetti is een van de weinige spitsen van Feyenoord die een hattrick maakte tegen Ajax. Guidetti denkt dat de 4-2 overwinning destijds wel de ommekeer is geweest bij Feyenoord. Toen hij kwam moesten Leroy Fer en Georginio Wijnaldum weg om de broek op te houden, maar toch houdt hij nog steeds goede gevoelens over aan zijn tijd in Rotterdam. "Er stond een soort veredeld jeugdelftal met een geweldige trainer Ronald Koeman. Maar we gingen ervoor, volle bak."

Guidetti weet dat het bij sommige supporters knaagt dat hij slechts één seizoen voor Feyenoord speelde. Er speelde destijds van alles, maar daar komt hij later wel eens op terug zegt hij. Hij hoopt met AIK eens terug te keren in De Kuip. "Een oefenwedstrijd organiseren, dat kan toch? Nog eenmaal als speler die Kuip in, het is een droom."

Lees ook
'Dat moet je maar aan een Ajacied vragen'
Nieuws

'Dat moet je maar aan een Ajacied vragen'

Lees ook