Van Hanegem over twee mogelijke versterkingen: 'Dat zou wel heel mooi zijn ja'

Van Hanegem over twee mogelijke versterkingen: 'Dat zou wel heel mooi zijn ja'

85 reacties 85
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

In de AD Willem&Wessel podcast wordt de mogelijkheid dat Memphis Depay transfervrij kan vertrekken bij Atlético Madrid besproken. Het is nu de vraag waar de toekomst voor de aanvaller zal gaan liggen.

Wessel Penning vraagt aan Willem van Hanegem of hij het ziet zitten als Depay naar Feyenoord komt. 'Wij hebben al twee / drie spitsen toch', zegt Van Hanegem in de AD Willem&Wessel podcast van het Algemeen Dagblad. Mogelijk zal Santiago Gimenez komende zomer vertrekken. 'Wij zeggen maar dat hij weg gaat', zegt Van Hanegem. Depay is geboren in Moordrecht, waar hij bij VV Moordrecht speelde.

Vervolgens wordt ook Georginio Wijnaldum genoemd. 'Dat zou wel heel mooi zijn ja', aldus Van Hanegem doelend op een overstap van zowel Wijnaldum als Depay naar Feyenoord. 'Je moet wel op de manier spelen die voor hem het beste ligt', doelt hij op Depay. 'Dat is een beetje bij het Nederlands elftal ook natuurlijk.'

Eerder gaf Wijnaldum al aan graag terug te keren bij Feyenoord, maar dat het financiële plaatje uiteindelijk een probleem vormt. Ook Depay zal hoogstwaarschijnlijk een flink salaris hebben, waardoor het maar de vraag is of hij ooit zal komen.

Lees ook
Lees ook