Trauner: 'Maar we zijn hongerig naar meer'

Trauner: 'Maar we zijn hongerig naar meer'

5 reacties 5
Bron: Flashscore
Foto: Pro Shots

Gernot Trauner kijkt met een goed gevoel terug op dit seizoen. De Rotterdammers speelden afgelopen zondag de laatste wedstrijd. Feyenoord eindigde tweede in de Eredivisie en wist de TOTO KNVB Beker te winnen.

Vorig seizoen werd Feyenoord nog kampioen. Dit jaar was PSV de sterkste. Trauner zag dat de ploeg uit Eindhoven een goed seizoen kende, maar dat zijn ploeg het goede seizoen wist te bekronen met de bekerwinst. Trauner scoorde afgelopen zondag zijn eerste doelpunt in het shirt van Feyenoord. 'Ik ben heel blij dat ik eindelijk mijn eerste doelpunt voor Feyenoord heb gemaakt', zegt Trauner in gesprek met Flashscore.

Trauner maakte in de zomer van 2021 de overstap van LASK Linz naar Feyenoord. 'Het was de beste beslissing uit mijn carrière om naar Feyenoord te verhuizen', zegt de verdediger daarover. Hij roemt de club en de supporters, waardoor het makkelijk werd om te wennen in Rotterdam.

Mogelijk is het seizoen voor Trauner nog niet klaar. De verdediger zit in de voorselectie van Oostenrijk voor het EK voetbal. Hij hoopt fit te blijven zodat hij ook in de definitieve selectie kan zitten en zo een groot eindtoernooi kan meemaken. De doelen bij Feyenoord zijn nog te vroeg om te stellen. 'Maar we zijn hongerig naar meer.' Er zal eerst een nieuwe hoofdtrainer moeten worden aangesteld en zal ook de manier van denken van de nieuwe staf moeten worden toegepast op de selectie. 'Je weet nooit hoe snel dat effect zal hebben.' Trauner is positief aangezien de Rotterdammers zich als club goed hebben ontwikkeld en stabiel is.

Lees meer over
Lees ook