OFFICIEEL | Feyenoord contracteert Tobias van den Elshout voor Academy

OFFICIEEL | Feyenoord contracteert Tobias van den Elshout voor Academy

1 reactie 1
Bron: Feyenoord.nl
Foto: FR-Fans.nl

Vrijdagmiddag heeft aanvallende middenvelder Tobias van den Elshout zijn eerste profcontract getekend. Van den Elshout speelt al jaren bij Feyenoord, maar tekent nu een overeenkomst tot aan medio 2027. Feyenoord laat dit weten op de eigen website.

Van den Elshout reageert vrijdagmiddag hoe hij zich voelt: 'Bij mij overheerst vooral het trotse gevoel.' Het is voor de 15-jarige middenvelder vooral een beloning van zijn harde werken. Hij legt uit wat hij graag wil bereiken: 'Mijn ultieme doel is uiteraard om ooit Feyenoord 1 te halen. Tot die tijd ga ik op Varkenoord mijn uiterste best doen om die volgende stap te zetten.'

Al vanaf zijn achtste speelt Van den Elshout bij Feyenoord, daarvoor speelde hij bij HVV Den Haag. Van den Elshout komt uit voor Feyenoord U17, de ploeg van Davey van den Berg, en valt daarbij op.

Door zijn goede spel is Van den Elshout zelfs opgeroepen voor het Nederlands Elftal voor de leeftijd onder 17 jaar. Feyenoord heeft er dus een talent bij, dat de aankomende jaren goed gevolgd gaat worden.

Lees ook