Ivanušec: 'Het is lang geleden dat ik scoorde'

6 reacties 6
Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord won donderdagvond in Deventer de wedstrijd van Go Ahead Eagles. De Rotterdammers waren uiteindelijk met 1-3 te sterk. Een van de doelpuntenmakers was Luka Ivanušec, die in de basis begon door de blessure van Igor Paixão.

Na afloop was de aanvaller blij met het resultaat en met zijn doelpunt. 'Ik ben blij met het doelpunt', zegt Ivanušec op Feyenoord ONE. 'Het is lang geleden dat ik scoorde. Ik ben erg blij.' De Kroaat vond dat Feyenoord goed aan de wedstrijd begon. 'We hadden de wedstrijd onder controle. Zeker gezien de bekerfinale waar we op gefocust waren. We hebben een goede wedstrijd gespeeld.'

Feyenoord kwam op 0-2, maar vlak voor rust scoorde Go Ahead Eagles de 1-2. 'We gaven Go Ahead Eagles energie voor de tweede helft.' In de tweede helft maakte Ayase Ueda de 1-3. 'Toen we scoorden, hadden we de controle weer in de wedstrijd. We vechten om elke wedstrijd te winnen, om de beker te winnen. We zijn de huidige kampioen. Zo hebben we ook vandaag gespeeld.'