Te Kloese bevestigt interesse in mogelijke topaanwinst

Bryan Gil, de Spaanse vleugelspeler van Tottenham Hotspur, staat in de belangstelling van Feyenoord als een potentiële versterking. Gil, die moeite heeft gehad om zich te vestigen bij Tottenham sinds zijn overstap van Sevilla in 2021, heeft slechts beperkte speeltijd gekregen onder coach Ange Postecoglou. Dit seizoen heeft hij slechts elf keer voor Spurs gespeeld, waarvan maar twee keer vanaf het begin van de wedstrijd​.

Feyenoord heeft zoals 1908.nl meldde opnieuw een voorstel ingediend om Gil in de zomer over te nemen. De club ziet hem als een belangrijke aanwinst die hoog op het verlanglijstje staat. De interesse van Feyenoord in Gil is niet nieuw, ze volgen hem al enige tijd en beschouwen hem als een speler die kwalificeert als een versterking aan de bovenkant.

Bevestiging van Te Kloese

Volgens Dennis te Kloese, zowel algemeen als technisch directeur bij Feyenoord, biedt de club om zich opnieuw in de kijker te spelen. Hij benadrukt dat Gil al langer gevolgd wordt en een getalenteerde speler is, maar erkent ook dat meerdere clubs interesse in hem tonen​: "We kijken weer wat er mogelijk is. We bieden een fantastisch podium om jongens hun carrière een mooi vervolg te geven." Zo zegt hij rondom de huldiging van de beker tegenover Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad

Vraagprijs Tottenham lijkt haalbaar

Volgens Fabrizio Romano heeft de Spanjaard zelf geen zin in een uitleenbeurt, ook de reden waarom een transfer in de winter niet is doorgegaan. De overgang van Gil naar Feyenoord zou daarom voor beide partijen het liefst definitief zjin. Volgens Tottenham supporterswebsite To The Lane and Back lijkt Tottenham bereid om hem te verkopen, met een vraagprijs die ligt tussen de 5 en 8,5 miljoen pond. Aanzienlijk minder dan wat zij oorspronkelijk voor hem betaalden​.

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten