'Feyenoord weet wat Gil moet kosten'

'Feyenoord weet wat Gil moet kosten'

Feyenoord zou weten welke prijs zij moeten betalen voor de talentvolle Bryan Gil van Tottenham Hotspur. Al eerder werd gemeld dat Feyenoord wederom een poging zou doen om Gil te halen van de Engelse club. Nu zou er ook een bedrag gesteld zijn wat de buitenspeler zou moeten opleveren.

Journalist Matthew Chadder meldt op de website Tottenham Hotspur News dat de vraagprijs is vastgesteld op vijftien miljoen pond. Dat is een bedrag van boven de zeventien miljoen euro voor de aanvaller. Gil zou naar verluid voor vijfentwintig miljoen euro zijn overgekomen van FC Sevilla en dus met verlies verkocht worden.

De aanvaller speelt weinig bij Tottenham en is de afgelopen jaren tweemaal verhuurd aan Spaanse clubs. Eerst ging de aanvaller naar Valencia en daarna terug naar zijn oude club Sevilla. Met die laatsgenoemde club won Gil in 2022-2023 de Europa League. De aanvaller zelf schijnt nog steeds voor zijn kans bij de Spurs te willen gaan of naar een club te willen gaan waar hij speeltijd kan krijgen.

Het is onduidelijk of Gil openstaat voor de club uit Rotterdam en hoe concreet de toenaderingen zijn. In de afgelopen winter zou Feyenoord ook al een poging hebben gedaan om het 23-jarige talent vast te leggen, maar dat kwam niet van de grond.

Lees ook
Lees ook