Slot geeft Feyenoord geen duidelijkheid: 'Dan luister ik daar naar'

Feyenoord moet na de winst van de KNVB beker en het zo goed als zeker stellen van de tweede plaats in de competitie mogelijk op zoek naar een andere trainer. Arne Slot durft Feyenoord geen toezegging te doen dat hij volgend seizoen ook nog als hoofdtrainer op het veld staat. 

De oefenmeester zegt in gesprek met De Telegraaf daar het volgende over: "Ik heb eerder al gezegd dat als er een club komt die interessant is, dan luister ik daar naar", aldus Slot. Waar Slot vaak wordt omschreven als ambitieus wil hij zelf ook graag zijn loyaliteit aanstippen. Slot werkte drie jaar bij Cambuur, bijna vier jaar bij AZ en nu ook drie jaar bij Feyenoord. 

De trainer van de kersverse bekerwinnaar wordt ook gevraagd of hij niet al genoeg geld verdient bij Feyenoord en daarom misschien de Premier League wel links kan laten liggen. Slot weet dat Tottenham Hotspur vorig jaar meer wilde betalen dan Feyenoord nu. "Maar is dat relevant nu?", vraagt hij zich hardop af. De trainer van de Rotterdammers verwacht niet dat er een probleem zou zijn als hij gaat vertrekken, ondanks een doorlopend contract zonder clausules denkt hij bij de juiste club te kunnen vertrekken.

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten