Stengs: 'Finales worden beslist op details'

Stengs: 'Finales worden beslist op details'

2 reacties 2
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord won zondagavond de TOTO KNVB Beker door NEC Nijmegen te verslaan. Na afloop was het een groot feest op het veld, en vandaag wordt de selectie gehuldigd op de Binnenrotte.

Na afloop van de wedstrijd stond Calvin Stengs vol blijdschap voor de camera. 'Eerste prijs in Nederland', zegt Stengs tegen Feyenoord ONE. 'Eerste seizoen bij Feyenoord gelijk je eerste prijs, fantastisch.' Eerder dit seizoen verloren de Rotterdammers de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Feyenoord had het lastig tegen NEC Nijmegen. Vooral in de eerste helft was het voetbal niet goed. 'Ik denk dat het niet een hele mooi finale was. Dan wordt het vaak beslist in duels en dat soort dingen. In de eerste helft hadden we daar wel moeite mee, maar de tweede helft zag je dat we daar wat meer bovenop zaten. Finales worden beslist op details. Uiteindelijk maken we een goede goal. Een keer staan we goed en we scoren dus ik ben blij hoe het is gegaan uiteindelijk.'

Stengs wist vooraf al dat NEC Nijmegen een lastige ploeg is. 'We wisten dat het een lastige ploeg was. We konden onze borst nat maken en dat heb je vandaag gezien. Het was een strijd.' Uiteindelijk trok Feyenoord toch aan het langste eind en pakte het de veertiende beker in de clubhistorie.

Lees meer over
Lees ook