'Het maakt voor die mensen natuurlijk helemaal niks uit of het nu een landstitel was of een beker'

'Het maakt voor die mensen natuurlijk helemaal niks uit of het nu een landstitel was of een beker'

6 reacties 6
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord wist zondagavond de veertiende beker te winnen. De Rotterdammers waren in De Kuip met 1-0 te sterk voor NEC Nijmegen. Igor Paixão scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd.

Na afloop was het een groot feest in De Kuip, maar toch merkte Dennis van Eersel dat Arne Slot niet mega euforisch was. Voor de wedstrijd gaf de trainer van Feyenoord al aan dat de winst van de landstitel, vorig seizoen, wel anders was. Het was voor Slot zijn tweede prijs bij Feyenoord.

Frank Stout was aanwezig op het stadhuisplein. Daar merkte de journalist van Rijnmond dat er wel een groot feest was. 'Het maakt voor die mensen natuurlijk helemaal niks uit of het nu een landstitel was of een beker', zegt Stout in de FC Rijnmond Podcast van Rijnmond. 'Nu waren weer die 7500 kaarten in no-time uitverkocht. Die vreugde is ook even groot. Je kunt niet meer dan honderd procent blij zijn. Voor ons is het ook anders.'

Feyenoord staat momenteel tweede in de Eredivisie en lijkt PSV kampioen te zien worden. 'Deze beker is nu een tastbare prijs voor het afsluiten van een geweldig seizoen waarbij je uiteindelijk een net iets betere tegenstander in de competitie hebt', doelt Dennis Kranenburg op PSV.

Lees ook