'SSC Napoli wil miljoenenbedrag betalen voor Hancko, maar wel flink lager dan vraagprijs Feyenoord'

'SSC Napoli wil miljoenenbedrag betalen voor Hancko, maar wel flink lager dan vraagprijs Feyenoord'

Volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport heeft SSC Napoli nog steeds interesse in Dávid Hancko. De verdediger van de Rotterdammers wordt gezien als een ideale versterking voor de Italiaanse club.

Hancko is bezig aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord. Vorig seizoen werd hij kampioen van Nederland, en komende zondag kan hij opnieuw een prijs aan zijn palmares toevoegen als de Rotterdammers NEC Nijmegen verslaan, en zo de TOTO KNVB Beker winnen. De verdediger is wekelijks een van de uitblinkers bij Feyenoord waardoor een transfer in de zomer realistisch lijkt te zijn.

SSC Napoli zou Hancko hoog op het lijstje hebben staan als verdedigende versterking. De Italianen zouden volgens La Gazzetta dello Sport ongeveer twintig miljoen euro over hebben van de verdediger, terwijl de Rotterdammers volgens de Italianen dertig miljoen euro zouden willen ontvangen.

De kans dat Feyenoord akkoord zal gaan met een transferbedrag van twintig miljoen euro lijkt niet zo groot. Volgens Transfermarkt.nl heeft Hancko een actuele marktwaarde van 35 miljoen euro. Het contract van de 37-voudig Slowaaks international loopt nog tot medio 2028.

Dit seizoen speelde Hancko 43 officiële wedstrijden in het shirt van Feyenoord. Daarin scoorde hij zes keer, en gaf hij drie assists.

Lees ook
Lees ook