Feyenoord duidelijk over stadion: 'Dat is de ambitie van de club op termijn'

Feyenoord duidelijk over stadion: 'Dat is de ambitie van de club op termijn'

34 reacties 34
Bron: Rijnmond.nl
Foto: FR-Fans.nl

Stadion Feijenoord lijkt uit de schulden, nadat de gemeente bekend maakte dat het een eenmalig bedrag miljoenen betaald zodat er geen concerten meer plaats vinden in De Kuip. Feyenoord heeft niets te maken met de onderhandelingen met de gemeente. 

De club meldt bij monde van een woordvoerder wel dat het hoopt dat door de financiële injectie het onderhoud aan De Kuip sneller uitgevoerd gaat worden, dat meldt RTV Rijnmond. "We juichen uiteraard toe dat voetbal en daarmee Feyenoord door Stadion Feijenoord op de eerste plaats wordt gezet en gaan er van uit dat we dat ook gaan terugzien door middel van het snel wegwerken van de achterstanden op het gebied van onderhoud en faciliteiten, want zoals bekend heeft Feyenoord als huurder al lange tijd niet het gevoel waar te krijgen voor haar geld."

Los van de prettige bijkomstigheid voor Stadion Feijenoord, verandert er voor de club niets. Het wil nog steeds eigenaar worden van het stadion. Ondanks dat Feyenoord en het stadion bij de nieuwjaarsreceptie uitspraken nauwer samen te willen werken, lijkt dat nog niet het geval. Stadion Feyenoord heeft nog steeds een strop van 15 miljoen euro bij Goldman Sachs voor een lening om onderzoek te doen naar nieuwbouw mogelijkheden. Dit kan mogelijk geherfinancieerd worden door deze miljoeneninjectie. Feyenoord hoopt echter voor de club op meer. "De ambitie van de club om op termijn eigenaar te worden van Stadion Feijenoord blijft onverminderd groot,” aldus een woordvoerder van de club.

Lees meer over
Lees ook