Transfer

'Feyenoord meldt zich opnieuw voor Bryan Gil'

Volgens 1908.nl gaat Feyenoord opnieuw proberen om Bryan Gil vast te leggen. De aanvaller stond ook afgelopen winter al in de belangstelling van de Rotterdammers, maar toen kwam het niet tot een transfer. Gil staat momenteel onder contract bij Tottenham Hotspur FC.

In april zou er door Feyenoord opnieuw een formeel en concreet voorstel op tafel zijn gelegd. De kans van slagen van de deal zou laag zijn aangezien Gil qua prijs in het hoge segment zit. Het is onbekend of, mocht de deal doorgaan, het zou gaan om huren, kopen of huren met een optie tot koop. Al deze varrianten zijn bespreekbaar voor Feyenoord.

Het contract van Gil bij Tottenham Hotspur FC loopt nog tot medio 2026. Volgens Transfermarkt.nl heeft de 23 Spanjaard een actuele marktwaarde van zestien miljoen euro.

In februari meldde 1908.nl ook al dat Feyenoord opnieuw interesse toonde in Gil.

Update 11-04-2024 13:30

Fabrizio Romano heeft op X gemeld dat Gil in januari niet van plan was om Tottenham Hotspur FC op huurbasis te veralten. De aanvaller kreeg toen al verschillende aanbiedingen maar hij koos er voor om bij de Premier League club te blijven.

Ook in de zomerse transferperiode zou hij het liefst bij Tottenham Hotspur FC blijven, of er moet een goede aanbieding komen om permanent naar een andere club te vertrekken, maar een verhuur lijkt ook in de zomer lastig te worden.

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten