#PraatMee | Kuyt of Van Persie als hoofdtrainer van Feyenoord?

#PraatMee | Kuyt of Van Persie als hoofdtrainer van Feyenoord?

80 reacties 80
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft met Robin van Persie een trainer in de jeugd die er geen geheim van heeft gemaakt ooit de trainer van het eerste van Feyenoord te willen worden. Dirk Kuyt, de aanvoerder van het kampioenselftal van 2017, heeft dezelfde ambitie, ooit zelfs een toezegging gehad van Martin van Geel dat werd genegeerd door Frank Arnesen, om Feyenoord te trainen.

In de rubriek #PraatMee is FR-Fans.nl benieuwd naar de mening van de bezoekers. Met twee oud-internationals die staan te trappelen rijst langzaam de vraag welke oud-speler zou volgens jullie het beste bij Feyenoord passen? Beide hebben hun sporen verdiend in het internationale voetbal, maar hebben als trainer nog veel te bewijzen.

Dirk Kuyt

De immer hardwerkende Dirk Kuyt die nu bij Beerschot zijn eerste successen als trainer viert, maar bij Feyenoord onder 21 en ADO Den Haag kwam het er niet helemaal uit. Zou hij inmiddels voldoende vlieguren maken om langzaam de stap richting de Kuip te zetten?

Lees ook
Dirk Kuyt promoveert met K. Beerschot V.A
Nieuws

Dirk Kuyt promoveert met K. Beerschot V.A

Robin van Persie

Of is het Robin van Persie die bij Feyenoord onder 18 zijn eigen speelstijl heeft geïmplementeerd en echt leeft voor het spelletje. De voormalig stylist en topscoorder allertijden van het Nederlands elftal staat in de belangstelling van sc Heerenveen. Zou het voor Van Persie goed zijn om vlieguren te maken op Eredivisie niveau of zou een stap naar Feyenoord onder 21 hem dichter bij het eerste elftal brengen?

Lees ook
Lees ook