Hartman deelt eerste beelden revalidatie vanuit Dubai

Hartman deelt eerste beelden revalidatie vanuit Dubai

50 reacties 50
Bron: Instagram
Foto: Pro Shots

Quilindschy Hartman raakte in de wedstrijd tegen FC Utrecht ernstig geblesseerd aan zijn rechter knie. De linker vleugelverdediger is lange tijd uitgeschakeld en vertelde eerder al dat de nieuwe knieblessure 'pijn' doet.

Hartman is inmiddels begonnen aan de revalidatieperiode en deelt op zijn Instagram-account de eerste beelden waarin hij krachttrainingen doet om zijn knie te stabiliseren. De locatie die hij erbij vermeldt is Atlantis the Royal in Dubai. 

Hartman mist de rest van het seizoen en ook zeker de voorbereiding van Feyenoord op het nieuwe seizoen. Daarmee is zijn deelname aan het Europees kampioenschap komende zomer ook verkeken. Hartman stond er goed op bij diverse clubs in Europa, maar een transfer lijkt deze zomer ook van de baan.

Nieuwe knieblessure

Het is voor Hartman niet de eerste zware knieblessure die hij op heeft gelopen. In zijn periode in de jeugd van Feyenoord raakte hij geblesseerd aan dezelfde knie. Hij kwam terug en leek eerst een overstap naar Excelsior te maken, tot dat Arne Slot hem perse bij het eerste elftal wilde houden. Toen is het snel gegaan. De verwachting is dat Hartman misschien wel het hele kalenderjaar is uitgeschakeld.

Lees ook
Lees meer over
Lees ook