Stengs: 'Het is wel snel gegaan, daar ben ik blij om'

Bron: ESPN

Calvin Stengs maakte zondagmiddag in de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht weer minuten. De middenvelder liep in de bekerwedstrijd tegen FC Groningen een blessure op. In eerste instantie leek het om een ersntige blessure te gaan, maar gelukkig viel dat mee.

Na afloop reageerde Stengs op zijn eerste minuten na zijn blessure. 'Het is wel snel gegaan, daar ben ik blij om', zegt Stengs in gesprek met ESPN. De middenvelder analyseert wat er gebeurde in de wedstrijd tegen FC Groningen. 'Ik kreeg die tackle. Eigenlijk had ik een gevoel dat er wel iets ernstigs aan de hand was. Daarna ga je testen doen, vervolgens komt daar een uitslag uit. Dat bleek dat het goed was. Dat ik een soort bot kneuzing had opgelopen.'

Stengs zag dat Feyenoord in de eerste helft op een 0-2 achterstand kwam. 'Eigenlijk vond ik dat we de eerste helft ook al de betere partij waren, maar scoorden zij twee keer. Gelukkig konden we het omdraaien in de tweede helft.'