Trotse Feyenoorders melden zich bij Oranje: 'Daar droom je zeker over'

Quinten Timber maakt voor het eerst zijn opwachting in de selectie van het Nederlands Elftal. De middenvelder trainde eerder al mee met het grote Oranje toen hij werd ingezet vanuit Jong Oranje. Over die ontwikkeling wordt hem gevraagd door het mediateam van OnsOranje: "Vroeger kwam ik daar en nu kom ik hier dus ik heb stappen gemaakt. Ik heb er vooral heel veel zin in, ik wil graag gaan trainen en de jongens leren kennen, al ken ik er veel al wel. Ik ben heel trots.

Hofleverancier Feyenoord

Feyenoord is hofleverancier van het Nederlands Elftal, zelfs bij het ontbreken van Calvin Stengs en Justin Bijlow. Over het moment van bekendmaken zegt Timber het volgende: "Ik was op de club bij Feyenoord, de trainer had alle spelers bij elkaar geroepen in de kleedkamer en het verteld. Ik was heel blij, ik heb hier hard voor gewerkt. Ik moest gelijk aan mijn familie denken die ook trots op me zijn, zij waren de eersten die ik meteen appte." De mooiste reactie kreeg Timber van zijn moeder zo zegt hij zelf: "Mijn moeder zei alle eer aan god en daar gaat het ook om."

Voor Timber is het EK spelen een mooi doel, maar een droom zou het zijn om met zijn broer Jurriën in Oranje te spelen: "Daar droom je zeker over. Dit is mijn eerste keer hier, ik moet nog trainen om m'n best te doen en te laten zien dat ik er bij hoor. Dan kunnen we mijn droom misschien waarmaken." Over de doelen bij het Nederlands Elftal is Timber duidelijk: "Ik wil laten zien wat ik in me heb en misschien mijn debuut maken."

Training Nederlands Elftal 

Het X.com kanaal van OnsOranje heeft verschillende foto's en video's geplaatst van spelers van hofleverancier Feyenoord bij het Nederlands Elftal.
Lutsharel Geertruida
Mats Wieffer
Quilindschy Hartman
Quinten Timber Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten