De kranten: 'Cadeautje komt voor Ueda op het juiste moment'

De kranten: 'Cadeautje komt voor Ueda op het juiste moment'

35 reacties 35
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord had gisteren lang weinig zicht op drie punten in Heerenveen. Toch was het Ayase Ueda die na een fout van Syb van Ottele de 2-3 aantekende en daarmee zorgde dat de drie punten mee gingen naar Rotterdam In de kranten dan ook vooral aandacht voor pas de tweede competitietreffer van de Japanner. 

In het Algemeen Dagblad kijkt men terug op een moeizame wedstrijd van Feyenoord. De Rotterdammers waren constant de bovenliggende partij, maar kwamen met snelle uitbraken toch met 2-0 achter. Dat uiteindelijk Ayase Ueda de winnende maakte, kwam voor de spits misschien wel op het juiste moment. De Japanner lijkt niet heel gelukkig in zijn eerste seizoen in Rotterdam en hij kon wel een opsteker gebruiken. De krant kopt dan ook: "Cadeautje komt voor Ueda op het juiste moment."

Ook in De Telegraaf veel aandacht voor Ueda. Het dagblad weet dat de hele selectie de Japanner zijn doelpunt gunt. De spits van 8 miljoen heeft het niet makkelijk achter Santiago Gimenez, maar was gisteren er wel als de kippen bij toen Van Ottele een fout maakte en ronde koelbloedig af. De krant kopt dan ook: "Japans feestje bij Feyenoord: hele selectie blij voor matchwinnaar Ayase Ueda."

Lees ook