'Er zijn verschillende clubs die veel willen betalen komende zomer'

'Er zijn verschillende clubs die veel willen betalen komende zomer'

43 reacties 43
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

De verwachting van bondscoach Jaime Lozano van Mexico is dat Santiago Gimenez niet lang meer bij Feyenoord zal spelen. Dat zegt hij in een podcast van het nationale elftal, meldt ESPN woensdag op de website.

Gimenez heeft ook in dit seizoen laten zien dat hij gemakkelijk een doelpunt kan maken, ook al zit de aanvaller momenteel in een iets moeilijkere periode als je kijkt naar het aantal doelpunten. 'Er zijn verschillende clubs die veel willen betalen komende zomer', zegt Lozano in een podcast van het nationale elftal, meldt ESPN op de website.

Lozano ziet de groei van Gimenez en besprek met Feyenoord dat hij verwacht dat het lastig zal zijn om de Mexicaanse aanvaller in De Kuip te houden. 'Want er zijn meerdere clubs die veel zullen betalen aankomende zomer en die heel geïnteresseerd in hem zijn.'

Gimenez is bezig aan zijn tweede seizoen. Vorig seizoen werd hij kampioen met Feyenoord. Dit seizoen speelde de 22-jarige Mexicaan 34 wedstrijden waarin hij maar liefst 24 keer het net wist te vinden en vijf assists gaf.

Lees ook